Израелските сили навлязоха по-дълбоко в най-големия град в южната част

...
Израелските сили навлязоха по-дълбоко в най-големия град в южната част
Коментари Харесай

Убежището на ООН в обсадения град Газа е ударено и най-малко 9 умират

Израелските сили навлязоха по-дълбоко в най-големия град в южната част на Газа в сряда, заобикаляйки две огромни лечебни заведения, където хиляди хора търсеха сигурност като удар против подслон на Организация на обединените нации е умъртвил минимум девет души, съгласно чиновници на Организация на обединените нации и локални здравни чиновници. че неговият въздушен или артилерийски огън е виновен за удара по убежището в Хан Юнис, където Организация на обединените нации е настанила към 800 души. В допълнение към деветте починали, други 75 души са били ранени, съгласно Томас Уайт, който оказва помощ за надзора на интервенциите за помощ на Организация на обединените нации в Газа.

U.N. публични лица не упрекнаха непосредствено Израел, само че споделиха, че убежището в център за професионално образование е било ударено от два танкови изстрела. Израел е единственият войник ​​в Газа с танкове.

Филип Лазарини, началник на организацията за помощ на Организация на обединените нации за Палестина, сподели, че убежището е „ ясно маркирано “ като оборудване на Организация на обединените нации и че неговите координати са б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР