Израелските отбранителни сили ще отворят втори контролно-пропускателен пункт за проверка

...
Израелските отбранителни сили ще отворят втори контролно-пропускателен пункт за проверка
Коментари Харесай

Израел ще позволи повече помощ за Газа да бъде наблюдавана на втори контролно-пропускателен пункт

Израелските отбранителни сили ще отворят втори контролно-пропускателен пункт за инспекция на филантропична помощ за Газа, ход, съгласно тях, ще форсира инспекциите за сигурност и може да удвои размера на материалите сега се доставят в анклава.

Израел е подложен на възходящ интернационален напън поради възходящата филантропична рецесия в Газа и новата скица би трябвало да стартира във вторник, часове преди се чака Общото заседание на Организация на обединените нации да гласоподава необвързваща резолюция, призоваваща за неотложно филантропично преустановяване на огъня.

„ Тази [схема] ще разреши помощта да бъде насочвана към две разнообразни места за инспекции за сигурност, което ще ни разреши да удвоим сумата на помощта, която се ревизира всеки ден, “ представител на Cogat, израелският държавен орган в виновен за връзката по палестинските въпроси, написа в обществената медийна платформа X.

„ Ще продължим да подобряваме механизма за помощ в съгласуваност с Египет, администрацията на Съединени американски щати и Организация на обединените нации “, добави тя.

Съгласно н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР