Израелските медии съобщават за ликвидирането на един от лидерите на

...
Израелските медии съобщават за ликвидирането на един от лидерите на
Коментари Харесай

Израел ликвидира лидера на „Хамас!

Израелските медии оповестяват за ликвидирането на един от водачите на терористичната формация „ Хамас “ - Айман Юнис.

Според известията терористът е бил погубен при въздушен удар в линията Газа. Тялото на екстремиста е открито под руините на къщата му. Извършен е бил извънредно акуратен удар.

Израелските сили нанасят удари по позиции на „ Хамас “ след вчерашното нахлуване на арабите. В Газа по последни данни са били убити 313 палестинци, а други 1990 са ранени. „ Хамас “ от своя страна държи доста израелски бойци и цивилни като заложници.

Израел се пробва да откри цялостен териториален надзор, само че към момента се водят яростни боеве. Проникването на бойци на „ Хамас “ от няколко направления е голям неуспех за израелското разузнаване. Правителството на Нетаняху е изправено пред следващото си съществено тестване. Израел има може би най-големите и добре финансирани разследващи служби в Близкия изток. Той разполага с информатори и сътрудници както в палестинските групировки, по този начин и в Ливан, Сирия и други страни. И това не е всичко: израелските служби са се потвърдили с прецизни интервенции, убивайки на разнообразни места по света врагове на Израел след деликатно следене. Затова е учудващо, че Израел позволи сходно нахлуване.

Очаквайте подорбности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР