Израелски военни убиха палестински охранител по време на сблъсъци в

...
Израелски военни убиха палестински охранител по време на сблъсъци в
Коментари Харесай

Израелски военни убиха палестинец по време на сблъсъци

Израелски военни убиха палестински охранител по време на конфликти в град Дженин на Западния бряг в понеделник, заяви формалната палестинска осведомителна организация Wafa, представена от Ройтерс.

Израелската войска съобщи , че проверява случая и преди този момент заяви, че войските й са били подложени на натоварен палетински обстрел , до момента в който опитвали да арестуват обвинени в Дженин и са дали отговор на огъня.

Партията " Фатах` на палестинския президент Махмуд Абас разпознава починалия охранител като Ашраф Шейх Ибрахим и съобщи, че той е починал " до момента в който защитавал град Дженин от експанзията и окупационния завоевател ".

В друга част на Западния бряг в понеделник еврейски заселници откриха семинария в региона, което провокира възмущението на палестинците.

Мирните договаряния, водени от Съединени американски щати , за основаване на палестинска страна на Западния бряг, Източен Йерусалим и Газа, се провалиха през 2014 г . и не демонстрират знаци за възобновяване, до момента в който израелско-палестинското принуждение ескалира през последната година.

, което Израел отхвърля. Палестинците настояват, че израелските селища гълтам земята, която желаят за бъдещата си страна, и насочват вниманието към възходящото принуждение от страна на заселниците.

Абас съобщи, че новата семинария би трябвало да бъде демонтирана. " Изявленията на наказание към този момент не са задоволителни пред (израелското) екстремистко дясно държавно управление ", съобщи представителят му Набил Абу Рудейне.

В опит да успокои интернационалната общественост, министър-председателят Бенямин Нетаняху съобщи, че, като националистическото му религиозно държавно управление даде обещание да поддържа съществуващите.
 Трима палестинци убити при израелска офанзива на Западния бряг
Трима палестинци убити при израелска офанзива на Западния бряг

Няма неотложно удостоверение за смъртните случаи от израелската армия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР