Израелски военен говорител обяви, че ще има отговор след масираното

...
Израелски военен говорител обяви, че ще има отговор след масираното
Коментари Харесай

Израелски военен говорител: Ще отговорим на Иран с действия, а не с думи

Израелски боен представител разгласи, че ще има отговор след масираното иранско нахлуване против Израел, само че не посочи какъв тъкмо ще бъде той, съобщи ДПА.

" Ще отговорим на Иран с дейности, а не с думи ", съобщи той през днешния ден пред иранската емигрантска телевизия " Иран интернешънъл " (Iran International). Военният представител не навлезе в детайлности за това по какъв начин може да наподобява израелският отговор. 

" Всяко деяние има противопоставяне, само че не с думи, а с каузи ", съобщи израелската войска в своя обява на фарси в обществената мрежа " Екс ".

Все още не е ясно по какъв начин Израел ще отговори на снощните офанзиви на Иран, по време на които съгласно израелската страна са били изстреляни към 300 снаряда и 99% от тях са били прехванати, показва ДПА, предава Българска телеграфна агенция.

По-рано през днешния ден Иран уточни, че ще последва нов удар, в случай че Израел отвърне на снощния.

Израелският боен кабинет ще заседава през днешния ден следобяд, с цел да разиска по какъв начин да работи.

" Ще изградим районна коалиция и ще накараме Иран да си заплати по подобаващия за нас метод и в подобаващото за нас време ", съобщи центристкият министър от военния кабинет Бени Ганц преди началото на съвещанието.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР