Израелската полиция разби мрежа за трафик на хора, като арестува

...
Израелската полиция разби мрежа за трафик на хора, като арестува
Коментари Харесай

Израелската полиция разби най-големия канал за трафик на жени

Израелската полиция разруши мрежа за трафик на хора, като арестува през днешния ден 15 обвинени в това, че са водили дами в страната, след което са ги принуждавали да проституират, излиза наяве от обява.

Арестите са станали връхната точка на следствие под прикритие, провеждано в продължение на месеци.

От полицията споделят, че мрежата е работила по високоорганизиран метод, като обособените членове са работели в избрани сфери, като да вземем за пример ръководство на финанси, притежатели на хотелите, където дамите са били настанявани, сводници, които са ги возели до техни клиенти и са събирали извоюваните от тях суми, лица, които са набелязвали дамите и други, които са поддържали връзки с престъпни детайли зад граница, най-вече в Украйна и Беларус, с цел да откриват и " доставят " дами в Израел.

Заподозрените са на възраст сред 30 и 50 години и са били задържани в градовете Ашдод, Бат Ям, Ришон ле Цион и в няколко хотела в централната част на страната. Полицията е иззела над 400 000 шекела (около 110 000 щатски долара) в брой и непозната валута. Конфискувани са и пет транспортни средства, които се допуска, че са били употребявани от трафикантите.

Заподозрените са подведени под отговорност от съда в град Лахиш по обвинявания в трафик на хора, трафик на опиати, пране на пари и други противозаконни дейности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР