Израелската бойна авиация в понеделник атакува няколко цели от т.

...
Израелската бойна авиация в понеделник атакува няколко цели от т.
Коментари Харесай

Израел пак удари цели в Газа

Израелската бойна авиация в понеделник нападна няколко цели от така наречен Палестинска опозиция в линията Газа. Това заяви телевизионният канал " Ал Арабия ".

Няколко позиции на групи в региона на град Хан Юнис в южната част на крайбрежния палестински анклав са били подложени на удари от въздуха. По-специално, пет ракети бяха изстреляни от дронове по крепостта на опозиция Ал Кадисия. Все още не се оповестява информация за последствията от тези бомбардировки.
 Израел нападна обекти на ХАМАС в отговор на принуждение по границата с Газа
Израел нападна обекти на ХАМАС в отговор на принуждение по границата с Газа

Става дума за оръжейни хранилища...

На 21 май влезе в действие примирието сред израелските и палестинските радикали в бранша, които преди този момент бяха разменили ракетни удари за 11 дни. Жертвите на борбата стаанаха 257 поданици на крайбрежния анклав, аоколо 2 хиляди бяха ранени. От израелска страна бяха убити 13 души. Сега, с дейното ходатайство на Египет, се работи по непрекъснато съглашение за помирение сред страните в спора.

Междувременно израелските военновъздушни сили в Газа от началото на лятото, в това число удари по подготвителните лагери на военното крило на контролиращото Газа придвижване Хамас. И по този начин, в нощта на 22 август по четири обекта на Хамас, предопределени за произвеждане и предпазване на оръжия. Те бяха отговор на конфликтите на границата, станали вечерта на 21 август.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР