Израелската армия потвърди днес, че е нанесла удар по линейка

...
Израелската армия потвърди днес, че е нанесла удар по линейка
Коментари Харесай

Израел потвърди удара срещу линейка, била използвана от терористи

Израелската войска удостовери през днешния ден, че е нанесла удар по кола за спешна помощ на входа на най-голямата болница в град Газа, като съобщи, че тя е била " употребена от терористична клетка на Хамас ", съобщи Франс прес.

Според държавното управление на " Хамас " в линията Газа този въздушен удар е предизвикал " десетки смъртни случаи и ранени ". На фотоси, снимани от Агенция Франс Прес, се виждат ранени цивилни към развалена кола за спешна помощ.

По-рано през днешния ден представителят на израелската войска Ричард Хехт съобщи пред публицисти, че " има обстановки, в които те употребяват цивилни транспортни средства, с цел да транспортират терористи ". " Ние не стреляме по коли за спешна помощ и лечебни заведения, в случай че знаем, че в тях има единствено цивилни ", сподели още Хехт, представен от Българска телеграфна агенция.

На 27 октомври израелската войска упрекна " Хамас ", че " води войната от лечебните заведения " в линията Газа - изказване, което ислямисткото придвижване изрично отхвърля.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР