Израелската армия обяви, че е загубила четирима войници в Ливан,

...
Израелската армия обяви, че е загубила четирима войници в Ливан,
Коментари Харесай

Хизбула уби израелски войници

Израелската войска разгласи, че е изгубила четирима бойци в Ливан, съобщи ДПА.

Петима души са били убити при израелски въздушен удар по южния ливански град Сайда, заяви от своя страна министерството на опазването на здравето, представено от " Ройтерс ".

Израелската войска сподели, че четирима резервисти на възраст сред 29 и 43 години са починали в боеве против " Хизбула " в Южен Ливан. Петима израелски бойци са били ранени.

По данни на израелската войска тя е изгубила общо 769 военни от началото на войните в линията Газа и Ливан надлежно против подкрепяните от Иран придвижвания " Хамас " и " Хизбула ".

Двама души са били леко ранени в Северен Израел при офанзива с дрон против цех за самолетни елементи, съобщи ДПА.

Безпилотният летатетелен уред, пуснат съгласно израелската войска от " Хизбула ", е бил засечен още при навлизането си във въздушното пространство на страната, само че все пак се е разрушил в постройката на фабриката в град Бар Лев.

Снощи ливанското придвижване прикани жителите на повече от 20 израелски селища да се изтеглят неотложно, с аргумента, че тези обитаеми места към този момент са " законни цели ", защото израелската войска има там бази.

" Хизбула " насочи сходно предизвестие за първи път от началото на спора преди повече от една година, отбелязва ДПА.

Най-малко петима души са били убити, а 13 - ранени, при израелски въздушен удар по град Сайда, заяви в това време ливанското министерство на опазването на здравето, представено от " Ройтерс ".

Най-малко 1620 индивида са били убити в Ливан за над един месец военни дейности, сочи броене на " Франс прес ", основаващо се на публични данни.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР