,,Израелската армия никога не би нарушила моралните си принципи, международното

...
,,Израелската армия никога не би нарушила моралните си принципи, международното
Коментари Харесай

Проф. Оскар: Израелската армия никога не би нарушила моралните си принципи

,,Израелската войска в никакъв случай не би нарушила моралните си правила, интернационалното право и да убиват целеустремено хора. Защото сме хора, искащи мир, а не терористи. Израелската войска не е друга форма на по-добре готова терористична организация, а високохуманна и морална институция, която да брани народа си.`` Това съобщи Проф. Александър Оскар, ръководител на организацията на евреите в България,,Шалом” в ефира на Нова.

По въпроса за случая с болничното заведение в Газа той разяснява, че това е плод на политичски цели, а хората, които седят за тях са постигнали мечтаното:,,Целта е евреи, араби израелци, палестинци да не могат да живеят дружно в мир - всеки един опит среща сериозната опозиция на терористичните организации като,,Хамас``,,,Ислямски Джихат``,,,Хисбула`` с поддръжката на страните като Иран. Той разяснява, че медии, политици и т.н са прибързали да трансферират виновността към Израел и по този метод приравняват Израелската войска на равнището на терористичната формация,,Хамас``. По въпроса са извадени доказателства от доста медии, че ракетата е изпратена от организацита,,Ислямски Джихат``, която пада наоколо до болничното заведение.

На въпроса какво съгласно него ще се случи в бъдеще той отговори:,,Холокоста е в основата на основаването на Европейски Съюз. Случилото се в Близкия Изток ще отвори мирогледа на хората и това ще даде един подтик на мирните дейности сред Израел и другите арабски страни. Хамас не съставлява палестиския народ- евреи и араби могат да живеят в мир. "

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР