Израелската армия каза в петък, че през последния ден военните

...
Израелската армия каза в петък, че през последния ден военните
Коментари Харесай

Палестинците се тълпят във все по-намаляващи райони в Газа, докато войната на Израел срещу Хамас навлиза в третия месец

Израелската войска сподели в петък, че през последния ден военните са блъснали към 450 цели в Ивицата Газа по въздух, море и земя, сигнализирайки за продължаващата активност на акцията на Израел.

По-рано тази седмица генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш употребява рядко упражнявана власт, с цел да предизвести Съвета за сигурност за идна „ филантропична злополука “, а арабските и ислямските народи са прикани за гласоподаване в петък проекторезолюция на Съвета, изискваща неотложно филантропично преустановяване на огъня.

Съединените щати, най-близкият съдружник на Израел, наподобява евентуално ще блокират всички старания на Организация на обединените нации за прекъсване на боевете, провокирани от смъртоносните Атака на 7 октомври от бойци на Хамас против Южен Израел. Въпреки това загрижеността на Съединени американски щати за опустошението нараства. Представители на Съединени американски щати споделиха на Израел преди разширението на наземната си атака към южната част на Газа преди няколко дни, че би трябвало да ограничи гибелта и разселването на цивилни, като каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР