Израелската армия е ударила повече съобщава Анадолската агенция. Вчера Хамас наруши

...
Израелската армия е ударила повече съобщава Анадолската агенция.
Вчера Хамас наруши
Коментари Харесай

Израел удари повече от 400 цели в Газа за денонощие

Израелската войска е блъснала повече оповестява Анадолската организация.

" Вчера " Хамас " наруши оперативната пауза и в отговор израелските отбранителни сили възобновиха борбата ", се споделя в изказване на израелската войска.

Армията сподели, че също по този начин е

" Изтребителите на израелските военновъздушни сили удариха оперативния команден център на " Ислямски джихад " в джамия ", твърди армията, добавяйки, че " израелските военноморски сили са блъснали военни цели, употребявани от " Хамас ".
 Мосад отзова екипа си от договарянията за ново помирение в Газа
Мосад отзова екипа си от договарянията за ново помирение в Газа

След като диалозите стигнаха до задънена улица

Израелската войска възобнови бомбардировките на Ивицата Газа рано в петък, откакто разгласи завършек на едноседмичната филантропична пауза .

Най-малко 178 палестинци са били убити и 589 ранени в петък при израелски въздушни удари, съгласно Министерството на здравеопазването в Газа.

Хуманитарната пауза стартира на 24 ноември като част от съглашение сред Израел и Хамас за краткотрайно прекъсване на боевете , с цел да се разреши замяна на заложници и доставка на помощ.

Повече от 15 000 палестинци, най-вече деца и дами, бяха убити при израелски офанзиви от 7 октомври след трансгранична офанзива от " Хамас ".
 Израелските военни настъпват на юг в Газа
Израелските военни настъпват на юг в Газа

Според израелските медии в Хан Юнис се е намирало част от управлението на Хамас

Около 1200 израелци също са били убити, съгласно публични оценки.

Според изказване от тази заран израелската войска не дефинира извънредно време за войната си против " Хамас ". " Ние сме решени да се борим с Хамас толкоз дълго, колкото е належащо ", сподели още веднъж представителят на израелската войска Джонатан Конрикус: " Нямаме различен избор. " Конрикус още веднъж повтори военната цел на страната си за цялостно заличаване на терористичната организация, тъй че тя повече да не съставлява опасност за Израел в бъдеще.

Френският президент заличаване на " Хамас " може да докара до 10-годишна война. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР