Израел в момента не показва непропорционално прилагане на сила спрямо

...
Израел в момента не показва непропорционално прилагане на сила спрямо
Коментари Харесай

Джо Байдън: Израел не използва непропорционална сила срещу палестинците

Израел сега не демонстрира непропорционално използване на мощ по отношение на палестинците. Това съобщи през днешния ден пред публицисти американският президент по отношение на повишеното напрежение в зоната на спора, предава БГНЕС.
„ Както виждам, все още няма несъразмерни дейности ”, съобщи американският държавен глава, разяснявайки дейностите на Израел. „ Въпросът е по какъв начин да се обезпечи доста понижаване на броя на офанзивите, изключително ракетните офанзиви, на които са подложени безсистемно обитаемоте места ”, сподели той.
 Израел активизира 9000 резервисти Израел активизира 9000 резервисти
Министърът на защитата на Израел Бени Ганц разпореди през днешния ден Армията на Израел да призове 9 000 резервисти, заяви пресслужбата на военно...
Байдън напомни, че в сряда е провел къс диалог с премиера Бенямин Нетаняху. Освен това американското разузнаване, Пентагонът и Държавният департамент са в контакт със своите сътрудници освен в Израел, само че и в целия Близък Изток. Американският президент заяви също, че следва да разиска тези въпроси с водачите от Близкия Изток. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР