Израел си запазва правото да използва сила срещу . Това

...
Израел си запазва правото да използва сила срещу . Това
Коментари Харесай

Израел: Запазваме си правото да използваме сила срещу Иран

Израел си резервира правото да употребява мощ против. Това сподели израелският външен министър Яир Лапид на взаимна конференция във Вашингтон с държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, съобщи БГНЕС.

" И вие, и аз сме синове на оживелите от Холокоста. Знаем, че има моменти, когато нациите би трябвало да употребяват мощ, с цел да защитят света от злото ", съобщи той. " Израел си резервира правото да работи във всеки един миг по какъвто и да е метод “, сподели Лапид, представен от Агенция Франс Прес.
 Иран скоро няма да има нуклеарна бомба, счита шефът на военното разузнаване на Израел Иран скоро няма да има нуклеарна бомба, счита шефът на военното разузнаване на Израел
Въпреки обогатяването на уран на равнище, което до момента не е било виждано, Иран към момента има дълъг път, преди да придобие нуклеарна бомба. Тако...

Държавният секретар на Съединени американски щати предизвести, че Съединените щати имат " други варианти “, в случай че дипломацията се провали по нуклеарната стратегия на Иран. Блинкен сподели пред кореспонденти, че се надява на триумф на договарянията с Иран, само че " ходовете, които ни остава да създадем, се стесняват от ден на ден “. Позовавайки се на опасността на израелския външен министър Яир Лапид да употребява мощ, Блинкен сподели: " Готови сме да се обърнем към други разновидности, в случай че Иран не промени курса си ".

Съединени американски щати ще продължат с проекта си за наново отваряне на консулство в Йерусалим като част от напъните си за задълбочаване на връзките с палестинците, съобщи държавният секретар на Съединени американски щати по време на взаимна конференция с сътрудниците си от Изрел и ОАЕ във Вашингтон. " Ще продължим напред с процеса на разкриване на консулство като част от задълбочаването на връзките с палестинците ", сподели Блинкен.

През 2017 година тогавашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп публично призна Йерусалим за столица на Израел. Това беше последвано от поредност от събития, в това число преместването на американското посолство в Израел от Тел Авив в Ерусалим, а консулството, което се занимаваше с палестинските въпроси, беше обединено с новото посолство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР