Израел ще нападне Турция, твърди съветник на турския президент Реджеп

...
Израел ще нападне Турция, твърди съветник на турския президент Реджеп
Коментари Харесай

Израел ще нападне Турция?

Израел ще нападне Турция, твърди консултант на турския президент Реджеп Тайип Ердоган и приканва турците да си " отворят очите ", оповестява Българска телеграфна агенция, цитирайки турският информативен уебсайт Т24.

Според Йигит Булут, който с изключение на основен консултант на президента Ердоган е и член на Съвета по икономическа политика към президентството, " в скоро време Израел ще нападна джамията Ал-Акса и други свети места ".

" След това, както нашият президент неведнъж е заявявал, задачата ще бъде родината Турция ", уточни Булут. " Моля ви, дано си отворим очите. Преди 100 години Западът се сплоти и атакува родината Турция, като подизпълнител беше Гърция. 100 години по-късно следва същото нахлуване, виждаме! Този път подизпълнител е Израел ", добави съветникът и прикани " тези, които спят, да се разсънят ".

В пост в обществена мрежа Булут нарече кандидатурата на Турция за присъединение към групата на нововъзникващите пазарни стопански системи БРИКС  " най-важното събитие в историята на Републиката " .

" Турция не може повече да продължава да бъде съдружник принудително, който е нежелателен от Запада, който задържа мигрантите, който Америка не може да погълне. Турция би трябвало да върви по собствен личен път ", сподели Булут. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР