Израел ще действа с пълна сила, ако му бъде наложена

...
Израел ще действа с пълна сила, ако му бъде наложена
Коментари Харесай

Нетаняху предупреди: Ако бъде наложена война на Израел, ще отвърнем с пълна сила

Израел ще работи с цялостна мощ, в случай че му бъде наложена война. Това разгласи израелският министър-председател Бенямин Нетаняху, представен от израелските медии.

" Трябва да поставим всички старания, с цел да предотвратим война, само че в случай че тя ни бъде наложена, ще действаме с цялостна мощ против тези, които могат да ни убият ", настоял Нетаняху.

" Иран намерено приканва за унищожаването на Израел ", установил той и допълнил: " Наш дълг е да се защитим и ние ще продължим да го вършим. "

Той също по този начин приказвал оптимистично за ролята на Израел в Близкия изток, изтъквайки, че " връзките с умерения арабски свят виждат невиждан поврат. Големи страни от ден на ден схващат цената на връзките с Израел. Може да отнеме известно време, само че считам, че последователното сдобряване ще даде обилни плодове под формата на нормализация, а по-късно и на мир ".

Междувременно военният министър на Израел Авигдор Либерман разгласи, че Израел няма да спре офанзивите в Сирия, само че ще стори повече за понижаване на конфликтния им капацитет дружно с съветските сили, откакто Москва упрекна Тел Авив в " безотговорни и вражески дейности ", което докара до огън от сирийската противовъздушна защита, при който беше свален съветски аероплан.

" Ще създадем, каквото е належащо, с цел да защитим сигурността на жителите на Израел ", настоя Либерман.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР