Израел проучва използването на международни частни изпълнители за сигурност за

...
Израел проучва използването на международни частни изпълнители за сигурност за
Коментари Харесай

Израел обмисля използването на частни изпълнители за сигурност за защита на доставките на помощ за Газа, официални лица казват

Израел изследва потреблението на интернационалните частни реализатори за сигурност за отбрана на доставките на филантропична помощ в Газа, съгласно един някогашен и двама сегашни американски чиновници.

Израелски чиновници разискаха концепцията през последните седмици с високопоставени чиновници от администрацията на Байдън, която изпраща съставените елементи на плаващ док до Газа, с цел да може да доставя помощ по море. Някои чиновници на Съединени американски щати обаче не желаят да разполагат американски войски или реализатори по сигурността на място в Газа, споделиха чиновниците, и са изключително внимателни от това американците да обезпечават въоръжена защита.

Длъжностните лица споделиха, че израелското държавно управление към този момент се е обърнало към няколко охранителни компании, само че отхвърлиха да уточнят кои от тях. Израелците също загатнаха, че други страни би трябвало да заплащат големите разноски на изпълнителите, споделиха чиновници.

Израелското държавно управление отхвърли коментар.

Белият дом и Дър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР