Израел продължи своите интензивни битки“ в Газа в сряда, въпреки

...
Израел продължи своите интензивни битки“ в Газа в сряда, въпреки
Коментари Харесай

Израел продължава „интензивните битки“ в Газа, тъй като страховете от разширяване на войната нарастват след убийството на висш лидер на Хамас

Израел продължи своите „ интензивни борби “ в Газа в сряда, макар засилените страхове, че войната му с Хамас ще се разшири откакто върховен водач в терористичната група беше погубен в Ливан преди ден.

Салех Ал Арури, заместник-ръководител на политическото бюро на Хамас, беше погубен по време на въздушен удар в Бейрут във вторник. Израел не е поел отговорност за офанзивата.

Смъртта му провокира страховете от разпространяване на спора отвън двете страни да скочат до небето, защото Израел продължи офанзивата си на територията в сряда, заявявайки, че е имало „ интензивни борби “ с бойци в Хан Юнис за прогонване на Хамас от региона.

Израелските самолети издадоха заповеди на цивилни да изоставен седем региона, защото жителите и палестинските медии твърдяха, че израелските отбранителни сили са бомбардирали бежанския лагер Ал-Нусейрат през нощта и са разрушили няколко здания.

„ Вие сте в рискова бойна зона. IDF работи интензивно във вашия регион на престояване. За вашата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР