Израел призова гражданите си да напуснат Турция възможно най-бързо, за

...
Израел призова гражданите си да напуснат Турция възможно най-бързо, за
Коментари Харесай

Израел призова гражданите си да напуснат Турция възможно най-бързо

Израел прикани жителите си да изоставен Турция " допустимо най-бързо ", с цел да подсигуряват сигурността си, съобщи Франс прес, като цитира изказване на израелското консулство в Истанбул.
Прочетете още
Консулството предизвести, че нараства степента на терористична опасност против израелските жители в чужбина.

" В светлината на повишаването на терористичните закани против израелците в чужбина всички израелци, пребиваващи в Турция, би трябвало да заминат допустимо най-бързо ", се споделя и в изказване на израелския Съвет за национална сигурност.

Снощи пред израелското консулство в Истанбул и пред посолството в Анкара се организираха митинги, откакто беше обявено, че ракета е блъснала болница в линията Газа, съобщи Българска телеграфна агенция. Израел и палестинците си трансферират виновността за детонацията, довела до стотици жертви, само че турският президент Реджеп Тайип Ердоган упрекна израелската страна.

Палестинската министърка на опазването на здравето Май ал Кайла съобщи през днешния ден в Рамала, че от началото на израелските въздушни удари против Газа са починали минимум 3300 палестинци и над 13 000 са били ранени, отбелязва Ройтерс.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР