Израел прекратява всички полети до страната, съобщава Спутник.Мярката, предприета от

...
Израел прекратява всички полети до страната, съобщава Спутник.Мярката, предприета от
Коментари Харесай

Нетаняху прекратява всички полети до Израел

Израел приключва всички полети до страната , оповестява " Спутник ".

Мярката, подхваната от премиера Бенямин Нетаняху, ще остане в действие, до момента в който се реализира правосъдно съглашение, позволяващо  всички пасажери, които идват в Израел, да бъдат поставяни под карантина в специфични хотели, написа news.bg.

Ограничението няма да засегне самолетите, които към този момент са отлетели към страната.

На 1 април Нетаняху разпореди всички идващи в Израел да остават под карантина в хотели. Мярката беше подхваната, откакто израелските медии оповестиха, че доста постоянно хора, влезнали в страната през летището в Тел Авив, не престават да водят изцяло естествен живот.

Съгласно разпореждането на премиера  новодошлите би трябвало да престоят 14 дни в хотел под наблюдаване на здравните управляващи,  за да се избегне разпространяването на ковид.

Въпреки това обаче през вчерашния ден на летището в Тел Авив е пристигнала група от 70 израелци с полет от Ню Джърси, Съединени американски щати, които са се прибрали по домовете си с такси.

През последните седмици полетите до Израел са намалели драстичн о - сега се правят едвам 2-3 дневно. Един от тях е пряк от Съединените щати, с който израелци се връщат в родината си.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР