Израел няма да бъде обвързан с каквото и да е

...
Израел няма да бъде обвързан с каквото и да е
Коментари Харесай

Твърдо не! Израел не иска да чува за каквото и да е ядрено споразумение с Иран

Израел няма да бъде привързан с каквото и да е нуклеарно съглашение с Иран и ще продължи да се счита за свободен да работи в случай че се наложи " без никакви ограничавания " против своя върл зложелател. Това разгласи израелският министър председател Нафтали Бенет, представен от " Ройтерс ".

Непреките договаряния сред Иран и Съединени американски щати за избавяне на нуклеарното съглашение от 2015 година бяха обновени преди седмица във Виена. Външният министър на Франция съобщи в петък, че е реализиран прогрес, макар че времето изтича.

" По отношение на нуклеарните договаряния във Виена ние несъмнено сме обезпокоени... Израел не е страна по споразуменията ", разяснява Бенет в обществени изявления пред парламентарна комисия.

" Израел не е привързан от това, което ще бъде записано в споразуменията, в случай че те бъдат подписани, и Израел ще продължи да поддържа цялостна независимост на деяние на всички места когато и да е, без ограничавания ", настоя той.

Израел прикани международните сили да поддържат заслужаваща доверие военна алтернатива против Иран, до момента в който преследват съглашение.

Някои специалисти сложиха под въпрос дали Израел самичък по себе си има военните качества да спре това, което съгласно него е иранско гонене на нуклеарни оръжия. Иран отхвърля, че се стреми към атомно оръжие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР