Израел напълно отхвърля резолюция на Съвета на ООН по правата

...
Израел напълно отхвърля резолюция на Съвета на ООН по правата
Коментари Харесай

Израел отхвърля резолюция на Съвета на ООН по правата на човека


Израел изцяло отхвърля резолюция на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида (UNHRC), заяви външното министерство в Йерусалим.

Според дипломатическото ведомство на Израел Съветът на Организация на обединените нации по човешките права „ още веднъж се потвърди като орган, построен от антиизраелско болшинство, управителен от двуличие и парадокс “.

Резултатите от анкетните комисии, основани с резолюция на съвета, съставляват предстоящо умозаключение, споделя дипломатическото ведомство. „ на всички е ясно, че задачата на комисията не е да стигне до истината, а да наруши правото на Израел за самозащита и да демонизира еврейската страна.

В израелското Министерство на външните работи виждат в дейностите на UNHRC непрестанно игнориране на съществени нарушавания на правата на индивида по света, само че вместо да се занимават с тях, представителите на органа на международната организация „ нападат единствената същинска народна власт в Близкия изток “.

В реакцията на Йерусалим е очебийно, че за разлика от изказванията на UNHRC, болшинството от убитите палестинци са били членове на „ Хамас “, която е приета за терористична организация.

Израелското Министерство на външните работи твърди, че израелските бойци, взели участие в конфликтите с протестиращите палестинци на границата на Ивицата Газа с Израел, са работили законно и са защитавали своята страна.

В умозаключение в реакцията се споделя, че доколкото Израел разполага с самостоятелна професионална правосъдна система, към този момент е стартирано следствие на събитията по границата на страната с Ивицата Газа. В тази връзка страната отхвърля опитите за налагане на външно следствие, „ движено от неуместни политически претекстове “./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР