Израел може да бъде подложен на допълнителен натиск да намали

...
Израел може да бъде подложен на допълнителен натиск да намали
Коментари Харесай

Израел продължава напред в Газа, тъй като погрешните убийства на пленници увеличават безпокойството относно поведението му по време на война

Израел може да бъде подложен на спомагателен напън да понижи огромни бойни интервенции, когато министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин посети тази седмица. Вашингтон изрази възходящо безпокойствие от цивилните жертви и всеобщото разселване на 1,9 милиона палестинци – близо 85% от популацията на Газа – макар че даде жизненоважна военна и дипломатическа поддръжка на своя непосредствен съдружник.

Въздухът и земята войната изравнява големи сектори от северна Газа и прогонва по-голямата част от популацията в южната част на обсадената територия, където мнозина са натъпкани в препълнени убежища и заляти от дъжда палаткови лагери.

Израел продължи да нанася удари по цели на въоръжени сили във всички елементи на Газа. Той даде обещание да продължи интервенциите си, до момента в който разбие Хамас, който провокира войната с нападението си на 7 октомври в Южен Израел, при което бойци убиха 1200 души, най-вече цивилни. Израел също по този начин даде обещание да върне към 129-те заложници, които към момента се държат в Газа.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР