Израел каза на Ирландия и три други европейски държави, че

...
Израел каза на Ирландия и три други европейски държави, че
Коментари Харесай

Израел предупреждава Ирландия да не признава палестинската държава

Израел сподели на Ирландия и три други европейски страни, че проектът им да работят за признание на палестинска страна съставлява „ премия за тероризма “, която би понижила възможностите за контрактувано решение за спора сред съседите.

Ирландия съобщи в петък, че в името на мира в Близкия изток се е споразумяла с Испания, Малта и Словения да подхващат първи стъпки към признаването на държавността, оповестена от палестинците в Израел -окупирания Западен бряг и в Ивицата Газа.

Газа от дълго време е под ръководството на ислямистката формация Хамас, която отхвърля мира с Израел и го нападна на 7 октомври, предизвиквайки опустошителна война, която разпали принуждение на Западния бряг, където Израел има обширни еврейски селища.

„ Признаването на палестинска страна след клането на 7 октомври изпраща обръщение до Хамас и другите палестински терористични организации, че убийствените терористични офанзиви против израелци ще бъдат реципрочни с политически жестове към палестинците “, сподели израелск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР