Израел има право да анексира част от окупирания Западен бряг

...
Израел има право да анексира част от окупирания Западен бряг
Коментари Харесай

САЩ забъркаха нов скандал в Близкия изток

Израел има право да анексира част от окупирания Западен бряг на река Йордан, съобщи посланикът на Съединени американски щати в страната, представен от Франс прес.

Това изявление може да ускори съпротивата на палестинците против американския кротичък проект за Близкия изток, който към момента не е показан. Палестинците отхвърлиха проекта още преди да се срещнат със наличието му - дотам администрацията на президента Доналд Тръмп се дискредитира в очите им с очебийно произраелските съгласно тях ограничения, които е подхванала досега. Сред тях е и решението на Съединените щати да реалокират през май предходната година посолството си в Израел от Тел Авив в Ерусалим.

" При избрани условия... мисля, че Израел има правото да резервира част от Западния бряг, само че не целия ", споделя посланикът на Съединени американски щати Дейвид Фридман в изявление, оповестено във в. " Ню Йорк таймс ". Той предизвестява, че " последното нещо, от което светът има потребност, е слаба палестинска страна сред Израел и Йордания ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР