Израел е сред страните, в които отново се наблюдава нарастване

...
Израел е сред страните, в които отново се наблюдава нарастване
Коментари Харесай

Проф. Надав Давидович: Идва цунами от нови COVID случаи в Израел

Израел е измежду страните, в които още веднъж се следи повишаване на позитивните случаи с ковид. Очаква се и публично утвърждение от управляващите за използване на четвърта допълваща доза ваксиназа хората над 60 години поради новия вид Омикрон.

Проф. Надав Давидович, член на израелския Национален съвет против Covid пандемията, предизвести пред Би Би Си, че може да се стигне до " цунами " от нови инфектирани в страната. Той акцентира, че, както и при останалите три дози, имунизацията остава доброволна.

" Освен от имунизацията се нуждаем и от изчерпателен метод с потребление на защитни маски и условие за " зелен пропуск ", който би трябвало да бъде прилаган по подобаващ метод. Той не би трябвало да води до насила за имунизиране, а да способства за основаване на безвредна епидемиологична зона. За да посрещнем готови това " цунами ", би трябвало да укрепим публичната здравна система ", сподели той, представен от БНР.

Проф. Давидович означи, че извършените лабораторни проучвания в Израел демонстрират намаляване на ваксинната отбрана към четири месеца след слагането на трета доза.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР