Израел е прехванал повечето дронове и ракети, изстреляни от Иран,

...
Израел е прехванал повечето дронове и ракети, изстреляни от Иран,
Коментари Харесай

Българка в Израел: Не съм спала от напрежение! Цяла нощ бях в бомбоубежище!

Израел е прехванал множеството дронове и ракети, изстреляни от Иран, преди да стигнат територията на страната, заяви представителят на израелската войска Даниел Хагари.

Каква е обстановката в Израел все още споделя Рина Бакалова - ръководител на Българския културен център в страната. Тя е в Тел Авив.

" Цяла нощ бях в бомбоубещиже, беше напрегната нощ, тъй като не знаехме какво се случва. Израеслките управляващи желаят да отговорят на удара. Надявам се Америка да не намеси и да не се стига до ескалация. За благополучие няма жертви. Има едно потърпевшо дете бедуинче, което е в болница “, Обясни Бакалова пред bTV.

Според нея през днешния ден до 6-7 вечерта може би ще се възстановят и полетите.

По данни на израелските управляващи няколко ракети земя-земя са блъснали техни територии, ранили са 10-годишно момиче в региона на град Арад в пустинята Негев. Причинили са и леки вреди във боен обект в южната част на страната.

Иранската държавна организация ИРНА оповестява, че са нанесени " съществени вреди в най-голямата военновъздушна база в Негев “. Твърди се, че при офанзивата са били употребявани крилати и балистични ракети.

От Иран към Израел снощи са изстреляни над 200 дрона, снаряди, балистични и крилати ракети.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР