Израел е предложил на лидерите на радикалното палестинско движение Хамас

...
Израел е предложил на лидерите на радикалното палестинско движение Хамас
Коментари Харесай

Израел е предложил на лидерите на Хамас да напуснат Газа

И зраел е предложил на водачите на радикалното палестинско придвижване " Хамас " да изоставен линията Газа като част от ново предложение за подписване на съглашение за преустановяване на огъня , заяви CNN ( " Си Ен Ен " ), като се базира на двама американски публични представители.

Макар че предлагането ще обезпечи безвреден излаз за водачите на придвижването, лишаването на линията Газа от нейните ръководители може да отслаби контрола на " Хамас " над района и да разреши на Израел да продължи да следи висшите представители в чужбина, показва американската медия.

CNN ( " Си Ен Ен " ) отбелязва, че през четирите месеца на спора Израел не е съумял да залови или убие нито един върховен представител на " Хамас " в линията Газа. Лидерите на групировката се намират в Катар, Ливан и на други места отвън палестинските територии, прецизира телевизионният канал.

Американската новинарска телевизия разяснява, че сходно предложение е било обсъждано най-малко два пъти през последните седмици , само че е малко евентуално " Хамас " да се съгласи на такива условия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР