Израел е обвинен за въздушен удар срещу Сирия, при който

...
Израел е обвинен за въздушен удар срещу Сирия, при който
Коментари Харесай

Иран обвинява Израел за въздушните удари срещу Дамаск, които убиха висши ирански командири

Израел е упрекнат за въздушен удар против Сирия, при който се твърди, че са убити петима високопоставени членове на иранските сили за сигурност.

Иран уточни с пръст израелците за вчерашния удар по сирийската столица Дамаск, за който съгласно известията са убити нейни военни съветници.

Ударът унищожи постройка, употребена от иранската паравоенна Революционна армия, споделиха държавни медии. Кадрите демонстрират пушек, който се издига в хоризонта на града. Няма неотложен коментар от Израел.

Според Сирийската обсерватория за правата на индивида, 10 бойци са били убити, в това число петима иранци – трима от които командири на Революционната армия.

Базираната в Обединеното кралство група сподели, че други включват трима сирийци, работещи за подкрепяни от Иран милиции, както и иракчани и ливанци.

Междувременно външният министър в сянка Дейвид Лами през вчерашния ден поддържа палестинска страна, като атакува израелския министър председател Бенямин Нетаняху. Той сподели в днешната стратегия на BBC Rad...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР