Израел е нанесъл прецизен удар по събрание на лидери на

...
Израел е нанесъл прецизен удар по събрание на лидери на
Коментари Харесай

Шест жертви на атаката срещу събрание на лидери на Хамас

Израел е нанесъл акуратен удар по заседание на водачи на " Хамас " с ракетна офанзива във вторник.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1347
Освен втория човек в терористичната организация Салех Арури, при офанзивата в Бейрут е погубен още един почитан пълководец.

Ливан ревизира броя на починалите. Те са общо шестима души.

Организация на обединените нации назова удара в Бейрут " доста стеснителен ". Според представител на генералния секретар, такива дейности могат да въвлекат и други участници в спора.

От ливанската шиитска формация " Хизбула " оповестиха, че това " няма да остане без отговор и без наказване ". Според специалисти, с изключение на отпред на политическото бюро на " Хамас ", Салех Арури е бил директно забъркан и във военната активност на организацията.

Преди да се откри в Ливан той е имал престой в Турция и Сирия, оповестява Нова телевизия. Смятан е за един от най-приближените до Иран хора от " Хамас ". Израел отхвърли да разяснява удара в Бейрут. 

" Ще ви кажа ясно, както и в изказването - няма да давам отговор на въпроси дали чакаме възмездие или други по тематиката. Съсредоточени сме върху борбата против Хамас. Ще известяваме обществото навреме за всичко належащо ", съобщи Даниел Хагари, представител на израелската войска. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР