Изпразването на военните складове е една от опасностите, защото има

...
Изпразването на военните складове е една от опасностите, защото има
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: Радев става жертва на двойнственото си поведение

Изпразването на военните хранилища е една от заплахите, тъй като има нещо необяснимо. Приемаме, че новото ръководство взема решение да даде военна помощ на Украйна. Постоянно слушам уверения, че няма да останем без муниции, само че в същото време описът с помощта не е обществен. Опасенията, че се готви удар против Българската войска са оправдани до момента в който не стане явен описът.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Александър Симов, член на националния съвет на Българска социалистическа партия.

Никога не сме защитавали позицията за военна помощ, а единствено за филантропична и бежанци. Винаги сме считали, че нито един патрон за Украйна не би трябвало да бъде даден. В България интриганстка среда чувам от година и половина, че сме захранвали Украйна с оръжия. Имаме ново ръководство – да покаже документи, че сме давали директно оръжие на Украйна.

Не виждам нищо скандално в държанието на Радев при срещата му със Зеленски. Не е правилно, че не споделя думата война. Това е част от поредицата неистини на новото ръководство, посредством което образуват зложелател, без който не могат да съществуват.

 
Радев става жертва на двойнственото си държание, което няма по какъв начин да не избухне в лицето му. В чужбина звучи като евроатлантик, а у нас има друга лексика.
Тези, които ги вкара в политиката той, сега го изкарват собствен главен зложелател.

Според мен президентът се готви да влезе в политиката, дали ще е скоро, тъй като обстановката е такава, че локалните избори не са подобаващ миг да застанеш и да изградиш политическо лице.

Всички бяхме уверени, че България се нуждае от постоянно държавно управление и това е по този начин. Но в този момент е неуместно – Политическа партия споделиха, че ГЕРБ са надали не Сатана, а ГЕРБ за Политическа партия, че са надали не дилетанти.

Те в този момент вършат парламентарен алъж вериж с Делян Пеевски.

Замяната на Гешев със Сарафов ще се окаже единствената правосъдна промяна, не виждам предпочитание нито от Политическа партия, нито от Демократична България да навлязат на надълбоко в тази тематика.

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР