Изправят се срещу Хепи Ванче и Гери-Никол в онлайн шоуто

...
Изправят се срещу Хепи Ванче и Гери-Никол в онлайн шоуто
Коментари Харесай

Морунов и Елизабет от „Игри на волята“ се изправят срещу Гери-Никол в ново риалити

Изправят се против Хепи Ванче и Гери-Никол в онлайн шоуто Maximal Revenge 2022

Двама от най-популярните участници в последния сезон на „ Игри на волята “ - пожарникарят Димитър Морунов и бившата гимнастичка Елизабет Василева, ще бранят достойнството на Бойците в ново риалити. Това стана ясно, откакто от онлайн предаването Maximal Revenge разкриха по-голямата част от запалянковците, които ще се включат в прослойка на идващия им сезон, сподели .

По традиция шоуто, което тества още веднъж физическата издръжливост на участниците, приема в редиците си герои от други риалити формати. Последните спечелили в Maximal Revenge са Веско Панчев и Роберта Стойнева, които се прочуха пък от дебютното издание на „ Игри на волята “. До последно те мериха сили с друга двойка, известна от същото риалити – спечелилият от втория сезон Милен Цветков и най-младата участничка тогава Джералдин Тодорова.

„ Позитивна, мощна, сложна и със състезателен дух, Елизабет ще бъде част от надпреварата на 101%. Ще влезе в борбата като същински Боец, а за какво не най-после и като Шампион “, анонсират от Maximal Revenge във връзка с присъединяване на Елизабет. Феновете занапред допускат, че тя ще е в един тим с Морунов. Сред останалите участници, лауреати от предаването на Нова телевизия, са Ваня Запрянова, Борислав Лазаров, Стоян Ценов, Юлиян Златев и Георги Иванов. В тежките провокации ще се изправи още победителката от „ Фермата 6 “ - Хепи Ванче. Жената, която дружно с Ваня от сегашния сезон на предаването, държи върха за най-вече победи на Арената в постоянни дуели, е трябвало да се включи в Maximal Revenge още тази година. Въпреки това тъкмо преди старта на шоуто чупи крайник и по този начин приключението ѝ се отсрочва.

Емо Каменов-Къртицата също ще протегне ръка към успеха, а по пътя към върха са се запътили още Маги Джанаварова, Гери-Никол, Ансси и Марти от „ Един за различен “, Дамяна Матева и Светослав Бърканичков от „ Сървайвър “ и др
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР