Изправи се! Мутри, вън! ще се яви на изборите на

...
Изправи се! Мутри, вън! ще се яви на изборите на
Коментари Харесай

Манолова: Изправи се! Мутри, вън! ще се яви на 11 юли в същия формат като на предходните избори

" Изправи се! Мутри, вън! ще се яви на изборите на 11 юли във формата, в който участваха и на изборите на 4 април, съобщи водачът на групировката Мая Манолова.

" Две цивилен организации в основата – " Изправи се.БГ " и Отровното трио и три партии - Движение " България на жителите " (ДБГ), Единна национална партия (ЕНП) и „ Движение 21 “. Също по този начин имаме и поддръжката на десетки цивилен организации и инициативни комитети “, сподели Манолова.

Ние стоим зад правилата, които обявихме и на 4 април – за разглобяване на едноличния модел, за изпъждане на мафията от властта, за възобновяване на демокрацията, правосъдна промяна, повишение на приходите, уточни още тя.

Манолова добави, че в листите ще има превес на жителите пред партиите.

Показахме, че " Изправи се! Мутри, вън! " е сполучлив формат. Макар да бяхме най-малката парламентарна група, сигурно бяхме най-активната, акцентира Мая Манолова.

Тя е уверена, че политическите обединения на смяната ще имат по-голямо доверие в идващия парламент. Промяната е необратима! Тя се усеща. Хората към този момент не желаят да мълчат, желаят смяна, ясни антикорупционни дейности.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР