Изправи се, България предлага Никола Вапцаров за кандидат за кмет

...
Изправи се, България предлага Никола Вапцаров за кандидат за кмет
Коментари Харесай

”Изправи се, България” предлага Никола Вапцаров за кмет на София

" Изправи се, България " предлага Никола Вапцаров за претендент за кмет на София. Това е предлагането на групировката за обществено разискване с левите партии и цивилен организации за общ претендент.

„ Битката за София към този момент стартира. На терена се появиха претенденти, издигнати на мрачно и с неразбираеми дела. Общото сред всички е, че са комфортни за управлявалите 18 години София – Борисов, Фандъкова, ГЕРБ, и по никакъв метод не заплашват порочния им модел в София, съобщи водачът на " Изправи се България " Мая Манолова.

„ Имам ВЯРА, че дружно може да почистим София от корупционните схеми, които я държат в клопката на безвремието и я задушават с презастрояването. Имам ВЯРА, че дружно може да създадем града ни по-хубав, по-чист, по-достъпен, по-зелен и по-сигурен. Имам ВЯРА, че София има ресурса и човешкият капитал да се трансформира в съвременен, динамичен и в същото време комфортен град за живеене " – по този начин Вапцаров разгласи слогана на акцията си - „ ВЯРА за София ", въодушевен от едно от най-известните стихотворения на поета.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР