Изправена пред съда в Лондон за жестокото убийство на мъжа

...
Изправена пред съда в Лондон за жестокото убийство на мъжа
Коментари Харесай

Жена смаза до смърт мъжа си с чук и каза: Още те обичам

Изправена пред съда в Лондон за жестокото ликвидиране на мъжа си Сали Чален съобщи, че към момента обича своя брачен партньор.

Полицията съумя да потвърди, че след 30 години брак дамата 18 пъти е блъснала с чук брачна половинка си, след което е покрила тялото му с парцал и се е пробвала да се самоубие, написа в. The Daily Mail.

Причината за това ненадейно невъзмутимо ликвидиране е била ревнивост.

Във съдбовния ден Сали схванала, че мъжът ѝ изневерява с проститутки в локален бардак.

Разхождайки се из града, тя инцидентно се оказала наоколо и видяла със личните си очи по какъв начин щастливият ѝ брачен партньор напуща постройката на бордея.
Още в същия ден тя разпитала мъжа си, а той отрекъл и я нарекъл луда.

В фамилията си Ричард е бил същински тиранин, той непрекъснато унижавал и оскърбявал своята жена, няколко пъти даже я изнасилвал и наказвал, когато я ревнувал от други.

Заради него Сали в младостта си била направила аборт, когато забременяла още на 17 години. Родителите ѝ били срещу брака ѝ с Ричард, майката непрекъснато я убеждавала да не се омъжва за сполучливия продавач на коли. Сали обаче била прекомерно влюбена.

Прекарвайки девет лед в пандиза за убийството тя към момента декларира, че го обича, само че с смут си спомня за деня, когато е победила над страстите си и го е умъртвила.

Години по-късно съдът преквалифицира делото като такова за непредумишлено ликвидиране, откакто дамата разказала за психическия тормоз и насилието, на които е била подлагана през 30-те години на брак с Ричард.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР