Изпратил съм всичко постигнато по управленската програма. в следващите дни

...
Изпратил съм всичко постигнато по управленската програма. в следващите дни
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Готов съм да продължа започнатото след ротацията, ако Денков и Габриел решат

Изпратил съм всичко реализирано по управническата стратегия. в идващите дни може да има самостоятелни диалози. Ако министър председателят и вицепремиерът решат - подготвен съм да продължа започнатото след ротацията. Това съобщи от Годеч вътрешният министър Калин Стоянов.

 

От през днешния ден в града още веднъж ще има група за защита. Преди 4 години след промяна в Министерство на вътрешните работи граничните служители на реда в града бяха преместени в ръководството в Калотина. Предвижда се в този момент в Годеч непрекъснато да проработят 28 граничари.

 

По време на речта си министърът съобщи, че е поел ангажимент да възвърне безусловно всички гранични ръководства и групите за защита на държавната граница. " Пограничните районни полицейски ръководства също ще проработят още веднъж. Всички са закрити преди към 2 години под претекст, че се прави промяна в Министерство на вътрешните работи. Най-добре да попитате жителите на Годеч дали популацията е потърпевшо. Служителите, които ще работят тук, ще бъдат преназначени. Взехме решение да изтеглим командированите на границата чиновници от Жандармерията и от Националната полиция, те са изпратени в дребните обитаеми места ", изясни той. 

 

Директорът на ''Гранична полиция " Антон Златанов на собствен ред регистрира усъвършенстване в активността по защита на границата. " Трябва да надграждаме, по тази причина и се основава група за защита. Предстои равномерен преход, тъй че да не се наруши работата. Посланието ми към сътрудниците е да продължат да носят униформата с чест и отговорност и да се усети наличието на органите на реда. Местните хора имаха мощно искане да се възвърне групата, а след разбор преценихме да я възстановим. Ще имаме смесени екипи с " Фронтекс " в Годеч и Драгоман ", изясни той. И добави, че границата е разпределена на сектори и всеки знае за кой дава отговор.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР