Изпратихме тежка политическа година - два неуспешни парламента, накрая беше

...
Изпратихме тежка политическа година - два неуспешни парламента, накрая беше
Коментари Харесай

Атанасов: Радев трябва да осъзнае, че не той е патрон на това правителство

Изпратихме тежка политическа година - два несполучливи Народното събрание, най-после беше основано болшинство и излъчено държавно управление, което май няма да има 100 дни да се подреди, тъй като го започнаха от първия ден. Това съобщи по Българска национална телевизия заместник-председателят на Народно събрание и съпредседател на " Демократична България " Атанас Атанасов.

Според Атанасов президентът Радев би трябвало да осъзнае, че не той е патрон на това държавно управление. Допълни, че всички би трябвало да осъзнаят, че новият министър председател се споделя Кирил Петков и че има четворна коалиция с политически антиподи в нея.

По думите му страната има потребност от политическа непоклатимост, която е пристигнала с този парламент и излъченото държавно управление.

Той упрекна някогашните ръководещи от ГЕРБ, които 12 години не са приключили газовата връзка с Гърция, а са потърсили сметка на министъра за забавянето, откакто той заема поста от 20 дни. На този декор за 1 година е сбъднат съветският газопровод през България до Сърбия, съобщи Атанасов, като съгласно него България е платила тръбопровода на наша територия, макар че нямаме никакъв интерес от това.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР