Изпратете лятото в Акваленд! По традиция през последната седмица на

...
Изпратете лятото в Акваленд! По традиция през последната седмица на
Коментари Харесай

Изпратете лятото в Акваленд Пловдив

Изпратете лятото в " Акваленд "! По традиция през последната седмица на лятото комплексът работи с промоционални цени. В седмицата от 10 до 16 септември входът ще коства 10 лв. при влизане до 10 часа и 15 лв. при влизане след 10 часа сутринта.  " Плажният сезон е на финала и вършим жест към лоялните членове на клуб " Олимпия " да се възползват от промоционалните цени ", оповестиха от " Акваленд " Пловдив. Единствени по рода си водни пързалки в " Акваленд " са атракция освен за деца, само че и за възрастни.  Дълги опашки се вият и пред двете нови уреди, които направиха своя дебют този сезон.

Пловдивчани първи имаха опцията да се радват на атракции, налични единствено в най-големите водни паркове в света. Само в " Акваленд " Пловдив може да изпитате удоволствието от " Ракета " и " Камикадзе ", които не са определени инцидентно. Атрактивните пързалки ни водят в света на високия адреналин и дават обещание същинско рисково прекарване на 20 метра височина. В " Ракета " влизаш в купол, чийто под се отваря и безусловно политаш отвесно. Усещането е като в рухване в пропаст, а скоростта, до която може да се доближи при рухването, е 85 км/ч! 

" Камикадзе " пък прибавя още повече скорост и адреналин за посетителите, премервайки сили с вълните. Истинско премеждие за посетителите е високоскоростната пързалка " Кинг Кобра ", която работи от предходната година и е най-голямата водна атракция на територията на Източна Европа. Височината, от която се спускат почитателите на рисковите занимания, е 19 метра, а оптималната скорост, с която се изстрелват към хищната кобра, е над 70 км/ч. Това е и единствената пързалка с опция за надпревари при такава скорост. В седмицата от 10 до 16 септември входът за постоянните гости ще коства 10 лв., в случай че влязат до 10 часа и 15 лв., в случай че влязат след 10 часа сутринта.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР