Изпращат два автопатрула, които да подпомогнат дейността на районното управление

...
Изпращат два автопатрула, които да подпомогнат дейността на районното управление
Коментари Харесай

Пренасочват патрули на пловдивска охранителна полиция към Карловско, следят за мародерства

Изпращат два автопатрула, които да подкрепят активността на районното ръководство в Карлово. През тъмната част на денонощието ще бъдат пренасочени 4 патрула, които да подкрепят освен за защита на публичния ред, а и за автомобилния превоз, който би трябвало да мине през разрушените мостове, с цел да се предотвратят произшествия. Това стана ясно след брифинг на началника на отдел „ Охранителна Полиция ”- Пловдив гл. комисар Костадин Костов и началника на районното в Карлово гл. контрольор Сълко Литов.
Прочетете още
„ Искам да изкажа нашата съпричастност към нещастието, която застигна популацията от селата в Карловския район. Още от първия ден чиновниците на Министерство на вътрешните работи от районното ръководство в Карлово демонстрираха самодейност за  обезпечаване както на публичния ред, по този начин и за подкрепяне на локалното население, като чиновниците се включиха интензивно и в избавителните активност.  От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив ще се изпращат спомагателни сили за защита на публичния ред в най-тежко потърпевшите села, а точно Каравелово, Богдан, Слатина, както и Христо Даново, Розино и Столетово. На територията на тези обитаеми места непрекъснато се изпращат спомагателни патрули, които да обезпечат публичен ред, с цел да не се позволен похищения върху имуществото на популацията в селата. Освен това ще се охранява и техниката, с която се правят възстановителните действия ”, сподели комисар  Костадин Костов.

Той благодари от името на пловдивската дирекция, като изрече благодарности на чиновниците от районното на Карлово, които от първия миг са проявили  съпричастност и са взели интензивно присъединяване за подкрепяне на локалното население.

„ Вследствие на бедствието на територията на Карлово от районното ръководство задействахме проекта за бедствия и рецесии. Още през цялото време сме съпричастни с  хората и имаме непрекъснато наличие на терен в най-пострадалите обитаеми места. Използваме екипите от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Всяка вечер за всеки наряд се прави съответен инструктаж. Създадена е и организация за групиране на тежката техника, която работи по обособените обитаеми места за по-лесната и защита в тъмната част на денонощието. За откъснатите къщи и улици тези наши дейности се извършват с обходи пеш, служебните коли се оставят някъде, сътрудниците патрулират със специфична техника за осветяване ”, добави  началникът на районното в Карлово гл. контрольор Сълко Литов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР