Изпращанията на випускниците започват от утре, 12 май, и ще

...
Изпращанията на випускниците започват от утре, 12 май, и ще
Коментари Харесай

Елегантни дами и кавалери ще се сбогуват с любимото училище в Бургас

Изпращанията на випускниците стартират от на следващия ден, 12 май, и ще продължат през идната седмица

Едно от най-емоционалните и празнични събития за всички дванадесетокласници и техните родители наближава. Млади, надъхани, усмихнати, елегантни дами и кавалери ще прекрачат прага на обичаното учебно заведение за финален път в идващите дни.

Изпращанията на випускниците стартират от на следващия ден, 12 май, и ще продължат през идната седмица. Първи ще бъдат Спортното учебно заведение в двора на НЕГ „ Гьоте “ в 10 часа.

Музикалното учебно заведение изпраща своите надарени 12-класници в 11 часа в двора на школото.

В Немската гимназия „ Гьоте “ последният звънец за випуск 2023 ще бие тъкмо в 12 часа, а в 18 часа в Летния спектакъл ще бъде обичайният концерт на елитната гимназия. В СУ „ Иван Вазов “ ще изпратят първия випуск от най-новата компетентност в школото в 12,30 часа, в 13 часа ще бъдат вълнуващите тържества в СУ „ Добри Чинтулов “ и в Химическия колеж.

В събота, 13 май , от 16,30 часа със с обичаното учебно заведение ще се сбогуват зрелостниците от Търговската гимназия.

На 15 май, понеделник, за финален път ще бие звънецът за випуск 2023 от Френската гимназия , както и от Техническата гимназия в Бургас, а часовете към момента не са конкретизирани.

Най-много са изпращанията на младите и красиви зрелостници, които ще поемат към нов стадий в живота си, на 16 май, вторник.

В 10 часа ще изпратят 12-класниците от ЛУСК-а и Морското учебно заведение , в 11 часа – от Автото , в 11,30 часа –  СУ " Константин Петканов " , в 12 часа – СУ „ Св.св. Кирил и Методий “ , в 12,30 часа – Електротехникума , в 13 часа – Компютърната гимназия , в 13 часа ще се подредят на стълбите пред основния вход на школото випускниците от Механотехникума , в 16 часа – ТОХА . Все още не са конкретизирани часове за изпращането на СУ " Константин Преславски ", Строителния колеж и СУ „ Петко Росен “, само че сигурно и те ще бъдат във вторник. Вечерта в Летния спектакъл ще можете да се насладите на обичайния концерт на Английската гимназия.

На 17 май с учебното заведение ще се сбогуват зрелостниците от Руската гимназия , както и от Английската гимназия.

Предстои кметът на Бургас Димитър Николов в понеделник ще организира междуинституционална среща с представители на Регионалното ръководство по обучение, ОД на Министерство на вътрешните работи, Пътна полиция, на която ще се обсъдят ограниченията за обезпечаване сигурността на зрелостниците за Балове 2023. Тогава ще разберем и тъкмо какъв брой са випускниците. Всяка година броят им е сред 1400 и 1500. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР