Изпращането на западни войски в Украйна ще доведе до пряк

...
Изпращането на западни войски в Украйна ще доведе до пряк
Коментари Харесай

В Кремъл отговориха на думите на Макрон за изпращане на войски в Украйна

Изпращането на западни войски в Украйна ще докара до директен боен конфликт сред Русия и НАТО, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, разяснявайки думите на френския президент Еманюел Макрон.

Макрон, говорейки пред кореспонденти след вчерашната конференция за поддръжка на Украйна, която се организира в Париж, сподели, че водачите на западните страни разискват опцията за изпращане на войски, само че не са постигнали консенсус.

" В този случай би трябвало да приказваме не за възможност, а за наложителност. И тези страни би трябвало да правят оценка тези страни по същия метод и да го осъзнават. И да се запитат дали това дава отговор на техните ползи, и най-важното - на ползите на жителите на техните страни ", сподели прессекретарят на съветския президент.

Песков назова значим нов детайл самия факт на разискване на опцията за „ изпращане на избрани контингенти в Украйна от страните от НАТО “. Всички останали елементи в изявленията на френския президент към този момент са изказани по един или различен метод, добави той.

В същото време Москва регистрира и обстоятелството, че в Европа няма консенсус по въпроса за изпращане на военни, продължи Песков. Той означи, че редица страни, участващи в срещата в Париж, резервират „ много трезва оценка на евентуалните рискове от сходно деяние и евентуалната заплаха да бъдат директно въвлечени в парещ спор “.

Той също по този начин добави, че позицията на Макрон за нуждата от нанасяне на стратегическо проваляне на Русия е добре известна в Кремъл.

Москва неведнъж е заявявала, че доставките на оръжия за Украйна директно въвличат страните от НАТО в спора.

Както съобщи ръководителят на съветската делегация на договарянията във Виена за военна сигурност и надзор над въоръженията Константин Гаврилов, изпращането на военни от западните страни в Украйна ще усили риска от директен конфликт сред НАТО и Русия.

Владимир Путин означи предходната седмица, че Западът заявява нуждата да нанесе стратегическо проваляне на Русия и в това време желае да договаря с Москва за стратегическа непоклатимост. Както акцентира съветският президент, в чужбина считат, че тези два въпроса не са свързани, само че това не е по този начин.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед20453Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед33950Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед5478Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26045Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35446Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376404Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234826Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115813Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100477Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93898Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:
  • Източник: pogled.info

    СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


    Промоции

    КОМЕНТАРИ
    НАПИШИ КОМЕНТАР