Изпращаме още една година, която премина с пандемията, която отне

...
Изпращаме още една година, която премина с пандемията, която отне
Коментари Харесай

Пендаровски: В очакване на новата 2022 г. нека се обърнем към надеждата и вярата

" Изпращаме още една година, която мина с пандемията, която лиши доста животи. Година, в която загубихме доста наши съграждани в две огромни произшествия, загуб и, каквито от дълго време не помним ", се споделя в послание към жителите на Република Северна Македония на президента Стево Пендаровски във връзка настъпването на 2022 година.

" Жертвата, солидарността и отговорността на здравни експерти, спасители, доброволци и други доброжелателни хора, които преодоляват етнически, религиозни, политически и обществени разлики, с цел да оказват помощ на нуждаещите се, са нашите герои за тази година ", показва още президентът.

" В очакване на новата 2022 година дано се обърнем към вярата и вярата , които ще ни оказват помощ да изградим проспериращо общество, в което всички ще бъдем равни пред закона. Общество, което ще се грижи за слабите, ще цени и награждава добродетелните, в което младежите ще желаят да останат и да се реализират в страната си. Пожелавам ви спокойни празници със фамилията и приятелите и новата 2022 година да ни донесе доста здраве ", приключва обръщението си Пендаровски.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР