Изпращам сина си в България за Коледа. Лети с Луфтханза

...
Изпращам сина си в България за Коледа. Лети с Луфтханза
Коментари Харесай

”Луфтханза” обявил България за част от Русия frognews.bg

" Изпращам сина си в България за Коледа. Лети с " Луфтханза " през Франкфурт за София. Поръчвам му компаньон, който да го поеме от идващия аероплан от Вашингтон във Франкфурт и да го заведе до излитащия аероплан за София, тъй като летището във Франкфурт е голямо, Тео е на 12 години и в никакъв случай не е пътувал самичък. Услугата е платена и компанията удостоверява. В деня на заминаването ми се сервира, че услугата (съдействие на 12-годишно дете) е анулирана.  Цитираната от " Луфтханза " причина е, че България е част от Руската федерация!! Не е анекдот, а автентичен случай, който ми скъса нервите и травмира детето. Толкова по въпроса за немската пунктуалност! Какво се е случило с Луфтханза?! ", показа Георги Панайотов в персоналния си профил във Фейсбук.

Посланикът ни в Съединени американски щати дефинира случая като неуместен. В мненията под обявата му излиза наяве, че екипажът на самолета е бил зает на благосклонност да спомага и 12-годишното момче е било качено на борда.

Въпросът за какво немската самолетна компания включва страната ни като част от Русия обаче стои. Това не е инцидентно, поради объркващите настроения на политическата сцена у нас. Например отводът на политически партии да заемат безапелационна позиция против Кремъл и в поддръжка на Киев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР