Използвайки реквизитно оръжие, Алек Болдуин простреля смъртоносно оператор и рани

...
Използвайки реквизитно оръжие, Алек Болдуин простреля смъртоносно оператор и рани
Коментари Харесай

Алек Болдуин уби жена при нелеп инцидент

Използвайки реквизитно оръжие, Алек Болдуин простреля смъртоносно оператор и рани режисьор по време на фотосите на новия си филм “Rust” , предават от.

Инцидентът се е случил на територията на Санта Фе, Ню Мексисо, откъдето 42-годишната операторка Халина Хътчинс е била превозена с хеликоптер до болница в Албакърки. Тя е оповестена за мъртва от медицински личен състав там. 48-годишният режисьор на кино лентата Джоел Соуза е превозен с кола за спешна помощ до различен медицински център.

Шерифският отдел на Санте Фе, Ню Мексико, удостоверява, че Алек Болдуин е трябвало да стреля с халосни патрони. Все още не са ясни събитията към зародилия съдбовен случай.

Съобщава се, че Болдуин е бил разпитан от управляващите, а съгласно локалния вестник артистът е видян да плаче, до момента в който приказва по телефона .

От шерифския отдел споделят: „ Разследването остава намерено и интензивно. Не са повдигнати обвинявания по отношение на този случай. Свидетелите не престават да бъдат разпитвани от детективи “ .

Снимките на кино лентата “Rust” са краткотрайно прекъснати.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР