Използват държавните институции като бухалки, за да се разправят с

...
Използват държавните институции като бухалки, за да се разправят с
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Служебното правителство е катастрофа за държавата

Използват държавните институции като бухалки, с цел да се разправят с инакомислещите. Изпратиха на мен и жена ми цялостна данъчна инспекция за години назад. Мислят си, че ще ми затворят устата.

 

Това сподели в ефира на NOVA NEWS политологът Калоян Методиев и прикани в случай че има и други съперници на властта, които са обект на инспекции, да го изсветлят. " Трудно ГЕРБ ще осъществя първия мандат, съвсем нямам доверие да се случи. Имам възприятието, че връщането на хартиената бюлетина е по-важно за Политическа партия от бъдещето на страната.

 

Правят си дребна сметка да върнат мандата незабавно откакто го получат, с цел да може президентът да наложи несъгласие на измененията в Изборния кодекс и Народното събрание да няма време да го преодолее ", уточни той. 

 

По думите му в Народното събрание не може да се приказва за коалиция, а за плаващи болшинства. " В " Демократична България " има три радикално разнообразни обединения, обединението е в нежелано вътрешно положение, не знам дали могат да си разрешат по този начин на избори.

 

Те са разкъсвани сред прагматизма да вземат участие в държавно управление и опцията да отидат на избори, които могат да са пагубни за сегашните им управления - " Да, България ", ДСБ ", акцентира Методиев. 

 

Относно новините за Шенген политологът съобщи, че има мигрантски напън и някой би трябвало да поеме отговорността за него. По мотив сбирката на леви партии Методиев счита, че или те лъжат, или Маркс.

 

" В тая група имаше толкоз доста тежки милионери, че се чудят по какъв начин изясняват на хората за обществена политика. Политическият им рекет е непонятен, множеството от тях нямат регистрация на партии. Плюят Нинова, а си търсят депутатски места. Ако имат достойство, да предложат личен план, а не да паразитират върху Българска социалистическа партия ", прикани Методиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР