Използването на трябва да е междината стъпка към създаването на

...
Използването на трябва да е междината стъпка към създаването на
Коментари Харесай

Тимерманс към България: Природният газ е междина стъпка към въглеродно неутрална икономика

Използването на би трябвало да е " междината стъпка " към основаването на въглеродно неутрална стопанска система. Това важи изключително за България.

Така заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс отговори на въпрос на стратегия " Хоризонт " в границите на полемика с публицисти във формата „ Еврпейски съмит “. Организатор е европейската радиомрежа „ Евранет плюс “.
 Европейският зелен пакт на Тимерманс - закон за климата и фонд за подкрепяне Европейският зелен пакт на Тимерманс - закон за климата и фонд за подкрепяне
Два основни момента показа във визията си за зелена Европа претендентът за заместник-председател на Европейската комисия Франс Тимерма...

" В страни като България преходът от въглища към възобновими източници минава през потреблението на природен газ. Но природният газ не е възобновим източник на сила. Затова не би трябвало да бъдем постоянно подвластни от него. Европейската комисия желае да се увери, че преходът ще се случи, без енергийната беднотия да стане проблем. Да стане по метод, по който да сме сигурни, че плащаме по-малко за енергийните си разноски ", сподели еврокомисар Тимерманс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР