Използването на смартфона докато сме в тоалетната е свързано с

...
Използването на смартфона докато сме в тоалетната е свързано с
Коментари Харесай

Лекар предупреди за опасностите, свързани с използването на смартфон в тоалетната

Използването на смарт телефона до момента в който сме в тоалетната е обвързвано с рискови последствия за здравето ни, защото може да ни докара хемороиди. Предупреждението идва от общопрактикуващия доктор Сара Джарвис.

Тя поучава читателите да не употребяват приложенията на смарт телефона си в тоалетната, съобщи Българска телеграфна агенция.

Така те прекарват доста повече време над тоалетната паница. А това е обвързвано с възникването на хемороидни формирания. Те са същинска злина за Обединеното Кралство, защото всеки четвърти пълновръстен британец се сблъсква с това заболяване.

"По-рано хората влизаха в тоалетната с книга, а в този момент я замениха със смарт телефона. Но и двата навика не са здравословни ", акцентира доктор Джарвис.

От своя страна доктор Лиса Акърли предизвестява, че когато взимаме със себе си мобилното устройство в тоалетната, рискуваме да го покрием с рискови микроби - от норовирус до салмонела. Вестникът напомня, че 57 % от британците постоянно употребяват смарт телефона си в тоалетната, а 8 % от интервюираните в никакъв случай не влизат в това помещение без него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР