Използваха наши членове за свои паралелни кандидати, разцепваше структури, посланията

...
Използваха наши членове за свои паралелни кандидати, разцепваше структури, посланията
Коментари Харесай

Корнелия Нинова няма да покани Левицата в новото обединение, защото на местните избори играли грубо срещу БСП

Използваха наши членове за свои паралелни претенденти, разцепваше структури, посланията на акцията им бяха отправени само и единствено против Българска социалистическа партия, аргументира се Нинова 

Българска социалистическа партия няма да предложения за присъединяване " Левицата! " в новото обединяване, което възнамерява да сътвори с партии от левия набор, център и патриотични организации. Това сподели в Плевен водачът на социалистическата партия Корнелия Нинова, заяви Българска телеграфна агенция. 

Тя уточни като главен мотив това, че по време на локалните избори на доста места " Левицата " " жестоко играла против Българска социалистическа партия, " използваше наши членове за свои паралелни претенденти, разцепваше структури, посланията на акцията им бяха отправени само и единствено против Българска социалистическа партия, а не против модела " ГЕРБ " или различен политически конкурент. Няма по какъв начин да си сътрудничим ".

Нинова разяснява и позицията на Партията на европейските социалисти (ПЕС) във връзка плануваното обединяване и дефинира като подправена вест изказванието, че в съюза ще участва партия " Атака ". 

" Не чухме ПЕС да реагира, когато държавното управление на Сергей Станишев (той до неотдавна беше водач на ПЕС, бел. ред.) управляваше с " Атака " и със " златния пръст " на Волен Сидеров. Очаквам минимум промяна в това изявление. Втората партия, която се загатва и по тази причина ни подлагат на критика, е на Николай Малинов, а той също не е поканен в този съюз, не е участвал и концепция не сме имали за това “, добави Нинова.

Според Нинова напускането на съвещанието на ОССЕ от вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел е " непотребна проява ". 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР