Изплувалото тяло от езерото край квартал Бела вода в Перник

...
Изплувалото тяло от езерото край квартал Бела вода в Перник
Коментари Харесай

Открито е тялото на изчезналия по време на "Сурва" Емил Боев, няма данни за престъпление

Изплувалото тяло от езерото край квартал " Бела вода " в Перник е на изчезналия преди 62 дни Емил Боев, оповестиха от прокуратурата и полицията в Перник. Сигналът за откритото тяло е подаден от жител, който се е разхождал в региона през вчерашния ден.

Личната карта на Емил Боев е открита в облеклата, а тялото е било разпознато от фамилията на младежа. Предстои да бъде осъществена правосъдна и ДНК-експертиза, която изрично да удостовери самоличността му, изясни представителят на окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова на брифинг пред медиите.

При първичния оглед на тялото, осъществен от органите на реда, не са открити следи от принуждение. Предстои да бъде направена аутопсия, която ще дефинира деня на гибелта и аргументите за нея, допълват от полицията.

Въпреки че периметърът към езерото е бил обхождан, огледи в езерото не са били осъществявани, а поради студеното време водоемът е бил заледен през по-голямата част от издирването, допълват от полицията. Оттам обясняват, че при удавяне тялото потъва, а по-късно са нужни сред 40 и 60 дни, с цел да изплува на повърхността.

Емил Боев е забелязан за последно по време на фестивала " Сурва " в Перник на 28 януари наоколо до автомобила си. В колата на момчето е открит и телефонът му, който е бил без батерия. Родителите на момчето оповестиха премия за намирането му в размер на 100 000 лв., а доброволци от цялата страна го издирваха в продължение на повече от месец. Под управлението на Окръжна прокуратура - Перник не престават дейни дейности по следствие на изгубването на Емил Боев, оповестиха от прокуратурата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР