Изплува нова заплаха срещу Дебора от мъж с име Мирослав

...
Изплува нова заплаха срещу Дебора от мъж с име Мирослав
Коментари Харесай

Друг изрод се заканва: „Ще й отрежа главата на к**вата Дебора“ (СКАНДАЛЕН ЧАТ + ВИДЕО)

Изплува нова опасност против Дебора от мъж с име Мирослав Андонов от Стара Загора. В тези чатове той употребява нападателен и застрашителен език към Дебора, като също по този начин показва желание да „ завърши напълно с нея “. Той споделя, че направените й шевовете не са задоволителни и е трябвало да бъдат двойно повече.

Скрийншотите с този чат бяха публикувани в обществените мрежи и са привлекли вниманието на обществото и институциите. Милка Колдамова, известна като бранител на публично значими дела, е споделила скандалния чат и го е популяризирала. Първоначално той е циркулирал единствено в затворена женска група.

Малко по-късно, Мирослав Андонов се пробва да се отбрани, потвърждавайки че профилът му е бил хакнат и чатът е подправен. Прокуратурата обаче стартира да проверява случая, откакто получава сигнали както от Милка Колдамова, по този начин и от държавник от Чирпан. Прокурорът Таня Димитрова прецизира, че самоличността на Мирослав е изяснена и той сега се търси от органите на реда. Експертна инспекция на компютъра му ще откри дали той е същинският създател на скандалните известия.

Впоследствие, самият Мирослав Андонов качи видео във фейсбук, изцяло отричайки, че е изпратил заканите и обидите и твърди, че е станал жертва на машинация и подправен чат. Обещава да показа доказателства за своята непорочност на органите на Министерство на вътрешните работи, а също и показа, че ги е алармирал за онлайн машинация.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР